denieuweyogaschool.nl

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Vierweekse Mindfulness Verdiepings Training met Sabine van der Post

0 / 22 | € 125,00
21 november 2019 19:30 - 22:00 UUR
Inschrijven
Vierweekse Mindfulness ...
0 / 22 | € 125,00
21 november 2019 19:30 - 22:00 UUR
Inschrijven
21 november 2019 19:30 - 22:00 UUR
0 / 22 | € 125,00
Inschrijven

Leven uit de identificatie met EGO naar hier en nu leven in FLOW. "Hier en Nu Helder, Eerlijk en Vriendelijk aanwezig zijn''

De alledaagse praktische transitie van leven vanuit Ego (je psychologische zelf, geidentificeerd met je gedachten-emotie-lichaamspatronen) naar leven vanuit Bewustzijn en liefde; de flow van het leven volgend. We trainen bewustzijn van wat stress,pijn,lijden veroorzaakt, overgave aan je ervaring in het nu en vriendelijkheid  t.o.v je ego overtuigingen. We verhelderen voor onszelf het verschil in Mentaal Bewustzijn en Hart Bewustzijn. We openen ons in helder en eerlijk bewust zijn van onze verlangens, wensen, dromen. En we zien het verschil tussen najagen van het ego (en limbisch brein impulsen) en leven vanuit intentie vanuit een actieve 'open mind, open heart en open will'.

Wekelijkse trainingssessie
Zoals de Basis Mindfulness 8 weekse Training heeft ook deze training een vaste opzet waarbij een sessie 2.5 uur duurt en we starten met een gezamenlijke meditatie, inquiry en het delen van ervaringen uit je dagelijkse leven aan de hand van een gegeven thema en de ruimte voor het stellen van vragen. Na een korte pauze vervolgen we de sessie met een teaching van Sabine en oefeningen rondom het weekthema. Je krijgt oefensuggesties mee waaronder links naar meditaties op Insight Timer van Sabine en andere docenten.

Sessie 1 - Waar sta ik nu? ( IJkpunt en bewustwording van stressoren en huidige egopatronen; wat speelt er nu: ja zeggen. Bewustzijn als basis.
Sessie 2 - Bewustzijn en liefde ( Mindfulness in relaties: bewustzijn van menselijke conditionering en je primaire behoefte in communicatie/relaties )
Sessie 3 - Mentaal Bewustzijn en Hart Bewustzijn ( Verdiepingsoefeningen 'open mind & open heart') .
Sessie 4 - Verlangens, wensen, dromen en een Open Wil  ( Leven in flow ; ik - wij - wereld  ) 

Voor wie?
Iedereen die reeds een Mindfulness of Compassie Training of teacher training heeft gedaan of soort gelijk pad heeft bewandeld en zich aangetrokken voelt tot de inhoud van deze training. Wees welkom! Een mooie 4 weekse exploratie waarin we leren van onszelf en de spiegel zijn voor elkaar. Fijn als je bekend bent met een mindful lifestyle en regelmatig mediteert of juist weer een herstart wil maken met mediteren. Bij twijfel bel Sabine voor advies.

Werkboek met IJkpunt
Sabine werkt met een ijkpunt als basis voor een retreat of verdiepingstraining. Je ontvangt een werkboek waarin je een start met een ijkpunt en ruimte hebt voor reflectie en het noteren van vragen en verdiepende opdrachten. Dit werkboek geeft gelegenheid vaker een mindful ijkpunt in te plannen en maakt je bewust van je psychologische zelf met geconditioneerde patronen. 

Kleding
Omdat we soms langer in een meditatie houding zitten is aangename kleding rond billen, buik en benen prettig maar sportkleding niet nodig.

Prijs
Individuele training; reeks van 4 sessies van 2.5 uur EU 250,-
Zakelijke training incl. factuur op aanvraag EU 350,-
Mocht de prijs een probleem voor je zijn weet dan dat er 2 plaatsen beschikbaar zijn voor gemotiveerde mensen met een kleine beurs.
Schrijf je in en bel of mail Sabine voor het telefonische of persoonlijke voorgesprek sabine@blancday.com - 06.34.22.69.72 .

Middels deze training en het onderhouden van de oefeningen
Herken je bepaalde ego-patronen in jezelf en anderen makkelijker en ervaar je meer compassie voor jezelf en de ander. Ben je vaardiger geworden in het schakelen naar het hier en nu en aanwezig zijn met open mind, open heart en open will. Ervaar je ( met momenten )  een diepere innerlijk rust. Maak je stappen in het ervaren en/of realiseren van je verbinding met jezelf en alles wat leeft: de relatie tussen ik - wij - wereld. 

Over Sabine
Sabine van der Post is oprichter van Blancday, Mindfulnessreis en Mindfulbizz en gecertificeerd Mindfulness trainer. Ze begeleidt met veel plezier zowel particuliere individuen en groepen, is partner bij Mindfulbizz en actief in het bedrijfsleven op o.a de ZuidAs. Twee tot drie keer per jaar begeleidt Sabine 5 daagse Mindful Zelf Realisatie Retreats in Marokko en vanaf zomer 2018 Weekend Retreats op de heide in Hilversum op het landgoed Hoorneboeg.

Mindfulness leert me om het leven in ieder moment te waarderen zoals het is. Om vanuit een open mind, een open hart en open 'will'  te leven. Mij te verwonderen over de schoonheid van het hier en nu en de uitglijers en uitdagingen iedere keer weer te omarmen met compassie en bewustzijn. Ik hoef niet vast te houden aan gedachten, stress, twijfel of pijn. Ik hoef mij er ook niet tegen te verzetten. Ik houd van het onderzoeken van de menselijke conditioneringen middels neurowetenschap en spirituele wegen van wijsheid en ik kom altijd weer uit bij het ervaren van de eenheid die ik ben; individu, ego EN het bewustzijn daarvan, een deel van alles dat leeft en continu in beweging is. Hier en nu. Ik realiseer mij dat het leven door mij heen beweegt. De meditatie technieken en mindfulnessleer geven mij dat inzicht, dat wil ik graag doorgeven. Het proces wat een ieder doormaakt in zijn of haar bewustwording heeft invloed op jezelf en onze maatschappij; peace in oneself is peace in the world!” - Sabine

Deze training wordt in het Nederlands gegeven.

Data: 21 & 28 november, 12 & 19 december 2019
Tijden: 19.30 - 22.00 uur
Stiltemiddag: 29 december 2019 van 12.00 - 17.30 uur

 

Club portal
X
Enable add to home screen
Install this webapp on your iPhone: tab share and then Add to homescreen
Offline