denieuweyogaschool.nl

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Achtweekse Mindfulness Basis Training | MBSR/MBCT met Sabine van der Post

2 / 20 | € 295,00
19 september 2019 19:30 - 22:00 UUR
Inschrijven
Achtweekse Mindfulness ...
2 / 20 | € 295,00
19 september 2019 19:30 - 22:00 UUR
Inschrijven
19 september 2019 19:30 - 22:00 UUR
2 / 20 | € 295,00
Inschrijven

Wat is mindfulness?
Mindfulness staat voor het bewustzijn wat je ervaart als je je aandacht richt in dit moment zonder oordeel.

Wat levert een mindfulnesstraining je op?
Op de achtergrond van ieder moment in je leven vind je rust, creativiteit, vriendelijkheid en liefde, de verbinding hiermee ontstaat middels mindfulness; het bewustzijn in het nu zonder oordeel. Leer steeds beter schakelen tussen je automatische neigingen en gedrag (ego) op prikkels om je heen.Train je brein om uit de identificatie met je psychologische zelf, je ego, je mind, het denken te komen en minder lijden (stress) en meer levensgeluk en purpose in je leven te ervaren.

Je traint te leven vanuit je basis bewustzijn en te kunnen handelen vanuit innerlijke rust, openheid, vriendelijkheid, wijsheid en een knipoog!

Mindfulnesstraining
Deze training is een basis mindfulnesstraining die internationaal bekent is als MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy). De oorsprong vindt zich in het Boeddhisme.

Sinds meer dan vijfendertig jaar wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van mindfulness op de mentale en fysieke gezondheid en kwaliteit van leven en werken. Meditatie is de techniek die gebruikt wordt in de mindfulnesstrainingen om deelnemers te trainen in het nu te zijn en zo nieuwe neurale netwerken te maken. Door 8 weken dagelijks te mediteren en 1 keer in de week samen te komen rondom ervaringen en een nieuw thema leer je heel praktisch hoe bewust in het hier en nu te leven. Realiseren hoe onbewust we gehecht zijn aan ons denken en hoe kun je dat ego, dat deel van ons mens zijn, vriendelijk leren aanvaarden zonder ervan in de 'grip' te zijn? Je ware lessen zijn de gebeurtenissen in het nu van alledag! Hoe reageer je? Hoe bewust kun je zijn en blijven? Langzaam voelen hoe meditatie de ruimte tussen stimulus en respons vergroot. Hoe je bewustzijn vergroot. Middels meditatie training realiseer je; Ik bent mijn denken en emoties niet maar het bewustzijn daarvan. Je leert emoties toelaten zonder drama of ze weg te willen denken of op te willen lossen of ze te negeren of te vermijden. Je leert naar de signalen van je lichaam luisteren en te ontspannen met jezelf zoals je bent. Om van daaruit bewust te handelen.

De stiltemiddag is een vast onderdeel van deze training. 
Deelnemers leren thuis dagelijks trainen met meditaties aangeboden via Insight Timer Teacher Sabine van der Post en op de Soundcloud Blancday & MO-Netwerk.

Over Sabine
Sabine van der Post is oprichter Mo-netwerk en Blancday. Mo is een netwerk van Mindfulnesstrainers en Mindful Professionals in Organisaties. Samen bouwen we aan Futureproof organisaties. Organisaties die bewust handelen met open mind en open hart voor het welzijn van people, profit & planet. De jaarprogramma's van MO worden op De Nieuwe Yoga School gegeven.

Schrijf je in of neem contact op met Sabine van der Post om middels intake en kennismaking te ontdekken of deze training op dit moment in je leven iets voor jou is > sabine@blancday.com - 06.34.22.69.72

Zorgverzekeraars vergoeden steeds vaker deze Mindfulnesstraining. Sabine heeft de certificering 1 via de VMBN en haar registratienummer is 20171097. Vraag bij je zorgverzekering of je deze training (deels) kunt declareren.

Data: 19 & 26 september & 3, 10 ,17, 24 ,31 oktober & 7 november
Tijden: 19.30 - 22.00 uur
Stiltedag: zaterdag 2 november van 12.30 - 17.00 uur

*Voor een zakelijke inschrijving kan gemaild worden naar administratie@denieuweyogaschool.nl om een factuur te ontvangen voor het zakelijke bedrag van €550,-. Voor een inschrijving als ZZP'er kan gemaild worden naar administratie@denieuweyogaschool.nl om een factuur te ontvangen voor het bedrag van €350,-. Mocht je willen betalen in 2 termijnen, neem dan contact op met administratie@denieuweyogaschool.nl.

* Heb je al een keer deelgenomen aan de Minfulness Training dan kan je weer meedoen voor 195 euro (dus 100 euro korting). Meld je aan via administratie@denieuweyogaschool.nl en je ontvangt dan een speciale factuur.

Club portal
X
Enable add to home screen
Install this webapp on your iPhone: tab share and then Add to homescreen
Offline