Privacy & Cookies

Inleiding

De Nieuwe Yogaschool verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van De Nieuwe Yogaschool en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens
De Nieuwe Yogaschool verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking Persoonsgegevens
De Nieuwe Yogaschool behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. De Nieuwe Yogaschool verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op de De Nieuwe Yogaschool-nieuwsbrief en bij een bezoek aan De Nieuwe Yogaschool evenementen en activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van De Nieuwe Yogaschool dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kun u uzelf hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mailbericht of De Nieuwe Yogaschool hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail of een brief te sturen naar info@denieuweyogaschool.nl of De Nieuwe Yogaschool, naw . De Nieuwe Yogaschool verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies
De website www.denieuweyogaschool.nl plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van De Nieuwe Yogaschool beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat De Nieuwe Yogaschool na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. De cookies zijn nodig om de meest optimale gebruiksbeleving te realiseren voor haar bezoekers. De Nieuwe Yogaschool gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een apparaat of individu. Hieronder vind u een lijst van cookies die geplaatst worden door de De Nieuwe Yogaschool website en hun functionaliteit.

Functionele cookies:
cookie(s)
SilkTide
cc_analytics 

Doel
Om uw voorkeur op te slaan of uw de standaard cookies geplaatst mogen worden wordt een cookie gebruikt. Deze slaat uw voorkeur voor cookies op. Indien u geen toestemming geeft voor deze functionele cookie. Dan zal in deze cookies enkel uw voorkeur worden bewaard en zal er geen spraken zijn van tracking of plaatsing van cookies benoemd onder “standaard cookies” in deze Privacy Statement.

Opslagperiode
cc_analytics, 1 jaar na plaatsing of update
cc_social, 1 jaar na plaatsing of update

Standaardcookies (worden alleen geplaatst indien u toestemming geeft):

Cookie(s) 
Google Analytics:
__utma (google analytics)
__utmb (google analytics)
__utmc (google analytics)
__utmz (google analytics)

Doel
Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Via deze cookies krijgt De Nieuwe Yogaschool inzage in haar websitebezoek. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze manier kan De Nieuwe Yogaschool de communicatie beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers. De Nieuwe Yogaschool kan niet zien wie (welke pc) haar website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel.
Lees ook meer informatie over de Google Analytics cookies en de aanvullende informatie over de TOS (Terms Of Service) van Google Analytics.

Opslagperiode
__utma, 2 jaar na plaatsing of update
__utmb, 30 minuten vanaf plaatsing of update
__utmc, geldig tijdens de sessie, niet langer van toepassing
__utmz, 6 maanden na plaatsing of update
__utmv, 2 jaar na plaatsing of update
__utmx, 2 jaar na plaatsing of update

Facebook/Twitter cookies (worden alleen geplaatst als u tijdens een bezoek aan de De Nieuwe Yogaschool-website bent ingelogd op Facebook en hiervoor toestemming geeft.)
Op de website van De Nieuwe Yogaschool worden geen Facebook/Twitter cookies geplaatst.

Beveiliging
De Nieuwe Yogaschool heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Links
Op de website van De Nieuwe Yogaschool zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. De Nieuwe Yogaschool kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van u gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

Vragen
Wilt u naar aanleiding van dit privacybeleid een vraag stellen of wilt u gewoon meer informatie over iets dat u gelezen hebt? Vul dan ons contactformulier in.

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam
info@denieuweyogaschool.nl

Openingstijden

Maandag             07.15 - 23.00 uur
Dinsdag 07.15 - 23.00 uur
Woensdag         07.15 - 23.00 uur
Donderdag 07.15 - 23.00 uur
Vrijdag 07.15 - 20.30 uur
Zaterdag 08.30 - 18.00 uur
Zondag 08.30 - 22.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

2018 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule
Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer over cookies
akkoord